Huisartsenpraktijk Begijnenstraat

Huisartsenpraktijk Begijnenstraat

Begijnenstraat 44

2300 Turnhout

Tel: 014 42 60 27

Fax: 014 43 72 03  Online agenda
Wachtdienst


Sommige weekdagen zijn wij ‘s avonds niet beschikbaar. U kan voor dringende gevallen bellen naar 014 410 410. Dit is een centraal nummer dat u automatisch doorverbindt met de dokter van wacht.

Op feestdagen en in de weekends (vrijdag vanaf 19:00 tot maandag 8:00) kan u terecht op de huisartsenwachtpost in Campus Blairon 410 te Turnhout. Ook zij zijn beschikbaar op nummer 014 410 410.

Apotheek van wacht


Wanneer u na openingstijden toch nog dringend medicatie nodig heeft, kan u terecht bij de apotheek van wacht. Op onderstaande link kan u de dichtsbijzijnde apotheker vinden. 


www.apotheek.be


Gezondheid en Wetenschap


Patienten gebruiken steeds vaker het internet op zoek naar informatie over gezondheidsklachten alvorens een doktersbezoek te plannen. Een betrouwbare bron die we hierbij kunnen aanbevelen is GEZONDHEID EN WETENSCHAP. Ook na een doktersbezoek kan je hier verdere duiding vinden bij je diagnose. Vergeet bij dit alles niet dat de huisarts de meest directe en correcte bron van informatie blijft over je gezondheid.


www.gezondheidenwetenschap.be

Reisgeneeskunde


Op de website van het tropisch instituut voor geneeskunde, kan u uw reisbestemming ingeven en bekijken welke vaccincaties u nodig heeft voor uw reis. Ook vindt u er een brochure waarin staat of u hiervoor terecht kan bij de huisarts of u een afspraak moet maken in het Tropisch instituut.


www.itg.be