Huisartsenpraktijk Begijnenstraat

Huisartsenpraktijk Begijnenstraat

Begijnenstraat 44

2300 Turnhout

Tel: 014 42 60 27

Fax: 014 43 72 03  Online agenda
Afspraak maken


ONLINE AFSPRAKEN MAKEN

U kan als patiënt online een afspraak maken als u reeds gekend bent in onze praktijk.

* Wij rekenen 15 minuten voor een consultatie. Gelieve een dubbele afspraak te maken wanneer u met twee personen komt of een indien u een langere afspraak wenst. (bv. moeilijk probleem, pre-operatief onderzoek, schuldsaldoverzekering,...). Dit kan enkel telefonisch.

*Als u symptomen heeft van bovenste luchtwegen (hoesten, niezen, keelpijn) of koorts mag u nog steeds niet de praktijk betreden. Hiervoor moet u nog steeds bellen naar de praktijk (014 42 60 27) en wordt u terug gecontacteerd door één van de artsen.

* Momenteel hebben we in onze praktijk een patiëntenstop. U kan enkel nog een afspraak maken indien u hier al patiënt bent


VLOT VERLOOP VAN UW AFPSRAAK

*Kom tijdig op een afspraak. 

*Breng uw identiteiskaart, Kids ID of ISI+ kaart mee.

*Kijk vooraf welke chronische medicatie u nodig heeft, zo kan uw arts voldoende voorschrijven. 

*Bereid uw consultatie voor, schrijf desnoods een paar zaken op een briefje.

*Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

*Maak voor een onderzoek met aansluitend invullen van documenten steeds een dubbele afspraak. (pre-operatief onderzoek, schuldsaldoverzekering, etc)


AFSPRAAK ANNULEREN

Kan u niet aanwezig zijn op uw afspraak, gelieve ons dan minimaal 2 uur vooraf telefonisch te verwittigen. Zo kunnen we de plaats die voor u gereserveerd werd, nog doorgeven aan andere patienten. 


Vanaf 1 februari 2014 rekenen wij 15 euro aan indien u niet aanwezig bent op uw afspraak zonder ons te verwittigen. 


HUISBEZOEKEN

Graag huisbezoeken aanvragen tussen 8:00 en 10:00. Vergeet echter niet dat u steeds sneller en beter geholpen bent wanneer u zelf naar de praktijk komt.


BLOEDNAMES

Om de 2 weken op donderdag komt een prikster van het labo naar onze praktijk voor bloednames. U kan bij haar een afspraak maken voor algemene nuchtere bloednames, pre-operatieve bloednames, jaarlijkse controle voor diabetes, 3-maandelijke controle voor diabetes, controlebloednames voor chronische nierinsufficientie,….

Na de bloedname maakt u een afpsraak bij een van de artsen om de resultaten te bespreken. Voor afpsraken bij de prikster kan u met het secretariaat bellen. Het consult bij de prikster dient u niet te betalen.


Online agenda
Gelieve een dubbele afspraak te maken als u met 2 personen komt of als u denkt dat uw consult langer zal duren (bv. moeilijk probleem, pre-operatief onderzoek, verzekeringsonderzoek). U kan online zelf geen dubbele afspraak maken, gelieve hiervoor te bellen met het secretariaat!
Voor een afspraak, gelieve eerst de zelftest te doorlopen. Klik hieronder voor toegang tot de online agenda.
INLOGGEN

Domain of site ID = praktijkbegijnenstraat.be
De gebruikersnaam en het wachtwoord is identiek aan deze voor de online praktijkagenda.
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Klik hier.