Huisartsenpraktijk Begijnenstraat

Huisartsenpraktijk Begijnenstraat

Begijnenstraat 44

2300 Turnhout

Tel: 014 42 60 27

Fax: 014 43 72 03  Online agenda
Afspraak maken


ONLINE AFSPRAKEN MAKEN

U kan als patiënt online een afspraak maken als u reeds gekend bent in onze praktijk.

* Wij rekenen 15 minuten voor een consultatie. Gelieve een dubbele afspraak te maken wanneer u met twee personen komt of een indien u een langere afspraak wenst. (bv. moeilijk probleem, pre-operatief onderzoek, schuldsaldoverzekering,...). Dit kan enkel telefonisch.

*Als u symptomen heeft van bovenste luchtwegen (hoesten, niezen, keelpijn) of koorts mag u nog steeds niet de praktijk betreden. Hiervoor moet u nog steeds bellen naar de praktijk (014 42 60 27) en wordt u terug gecontacteerd door één van de artsen.

* Momenteel hebben we in onze praktijk een patiëntenstop. U kan enkel nog een afspraak maken indien u hier al patiënt bent


Gelieve een dubbele afspraak te maken als u met 2 personen komt of als u denkt dat uw consult langer zal duren (bv. moeilijk probleem, pre-operatief onderzoek, verzekeringsonderzoek). U kan online zelf geen dubbele afspraak maken, gelieve hiervoor te bellen met het secretariaat.


VLOT VERLOOP VAN UW AFPSRAAK

*Kom tijdig op een afspraak. 

*Breng uw identiteiskaart, Kids ID of ISI+ kaart mee.

*Kijk vooraf welke chronische medicatie u nodig heeft, zo kan uw arts voldoende voorschrijven. 

*Bereid uw consultatie voor, schrijf desnoods een paar zaken op een briefje.

*Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

*Maak voor een onderzoek met aansluitend invullen van documenten steeds een dubbele afspraak. (pre-operatief onderzoek, schuldsaldoverzekering, etc)


AFSPRAAK ANNULEREN

Kan u niet aanwezig zijn op uw afspraak, gelieve ons dan minimaal 2 uur vooraf telefonisch te verwittigen. Zo kunnen we de plaats die voor u gereserveerd werd, nog doorgeven aan andere patienten. 


Vanaf 1 februari 2014 rekenen wij 15 euro aan indien u niet aanwezig bent op uw afspraak zonder ons te verwittigen. 


HUISBEZOEKEN

Graag huisbezoeken aanvragen tussen 8:00 en 10:00. Vergeet echter niet dat u steeds sneller en beter geholpen bent wanneer u zelf naar de praktijk komt.


BLOEDNAMES

Om de 2 weken op donderdag komt een prikster van het labo naar onze praktijk voor bloednames. U kan bij haar een afspraak maken voor algemene nuchtere bloednames, pre-operatieve bloednames, jaarlijkse controle voor diabetes, 3-maandelijke controle voor diabetes, controlebloednames voor chronische nierinsufficientie,….

Na de bloedname maakt u een afpsraak bij een van de artsen om de resultaten te bespreken. Voor afpsraken bij de prikster kan u met het secretariaat bellen. Het consult bij de prikster dient u niet te betalen.


Online agenda
INLOGGEN

Domain of site ID = praktijkbegijnenstraat.be
De gebruikersnaam en het wachtwoord is identiek aan deze voor de online praktijkagenda.
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Klik hier.